Ons spieskanon is het ideale bierkanon om mee te atten! De combinatie van buisjes zorgt voor een directe verbinding van de flesjes naar je mond, waardoor je meerdere pilsjes tegelijk kunt atten. Met onze ongezellige uitbreiding kan dit tot wel vier flesjes tegelijk! Kortom: ons bierkanon is de ideale uitbreiding voor drankspellen met je vrienden, sportclub of studentenvereniging.

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Een bierkanon voor de echte diehards

Als je het atten van een pilsje te makkelijk vindt worden, dan zijn onze spieskanonnen de ideale uitkomst. Onze 3D-printers werken hard om kanonnen van topkwaliteit te produceren, en dat op een duurzame manier. Alle producten worden op fouten gecontroleerd, en zelfs opnieuw geprint als het niet perfect is. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken om de kwaliteit en kan je je volledig focussen op het atten. Onze spieskanonnen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zelfs te bedrukken met een eigen logo of tekst naar keuze om een uniek bierkanon te creëren.

Bestel gelijk in onze webshop

Het gemak van de spieskanonnen maakt het een geweldig cadeau voor studenten. De onderkant is van rubber, waardoor je de bierflesjes precies vast kunnen klikken. Zet een recordtijd neer bij je vrienden met een bierkanon van topkwaliteit! Bestel direct in onze webshop. Wil je meer informatie hebben? Kijk dan even op onze FAQ of neem contact op. Dat kan door te bellen naar +31 651920707 of +31 631530117, of door te mailen naar info@spieskanon.com.