Wanneer je een innovatieve biertrechter wil kopen om zo snel mogelijk te kunnen atten, kun je uitstekend bij ons terecht. Onze spieskanonnen werken als een soort trechter door de bierflesjes samen te laten komen tot één buisje. In combinatie met de bijgeleverde luchtslangetjes, trek je een rietat in no-time! Zelfs voor de ervaren drinkers hebben we opties, waarmee je drie of vier bierflesjes kan combineren. Ook zijn deze in een mooi biertrechter setje samen te kopen, voor de ultieme rietat ervaring!

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Biertrechter kopen bij de goedkoopste aanbieder

Deze bierkanonnen zijn bij ons het voordeligst, want wij denken natuurlijk ook aan onze studenten. Wil jij met jouw studentenhuis een wedstrijdje organiseren wie het snelst een rietat kan trekken? Bestel er gelijk een voor iedereen! Ze zijn in veel verschillende kleuren te bestellen, waardoor je ze makkelijk uit elkaar houdt. Vergeet ze alleen niet even af te wassen na gebruik! Een unieke biertrechter met eigen tekst kan je natuurlijk ook als cadeau kopen. Ideaal voor studenten die zichzelf graag willen bewijzen. Alle drankspellen zijn bovendien online te bestellen.

Kom met eigen ideeën voor een gadget

Heb jij misschien een leuk idee bedacht voor een attribuut die goed bij onze collectie zou passen? Neem dan contact met ons op! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, en met onze 3D-printers zijn er voldoende mogelijkheden. Zo kan je straks een rietat trekken uit een eigen ontwerp! Hoe gaaf is dat?!

Bestel direct in onze webshop

Ben je helemaal enthousiast gemaakt om een biertrechter of ander biergadget te kopen? Neem dan even een kijkje in onze webshop! Alle artikelen zijn door ons zelf gemaakt en zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wil je meer informatie? Bel dan naar +31 651920707 of +31 631530117, of mail naar info@spieskanon.com.