Ben je er aan toe om een nieuw drankspel te kopen? Wij hebben een assortiment vol met producten die de avond een stukje spannender kunnen maken. Met onze spieskanonnen trek je bier atten naar een nieuw niveau. Deze gadget voor je drankspel is bij ons gemakkelijk online te bestellen. Daag je vrienden of medestudenten uit voor een wedstrijd om een van onze records te verbreken of koop gelijk een grote bestelling voor een studentenvereniging of sportclub!

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Gemakkelijk een nieuw drankspel online kopen

Om te voorkomen dat je voor het weekend nog naar de winkel moet om een nieuw drankspel te kopen, kan je deze bij ons gewoon online bestellen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit door de grondige controles die wij uitvoeren op al onze producten. Met de keuze uit tal van kleuren en de mogelijkheid om een eigen tekst toe te voegen, ontvang je een uniek exemplaar bij jou thuis! Onze 3D-printers werken lekker door om studenten van een mooie avond te voorzien. Jij hoeft alleen nog maar even online te bestellen, en je hebt jouw eigen biertrechter in huis voor een uniek drankspel.

Bestel direct een van onze spieskanonnen

Wil je gelijk beginnen met je drankspel, en kan je niet wachten om een van onze kanonnen te kopen? Aarzel niet om online bij ons te bestellen en ontvang een prachtige toevoeging voor het wekelijkse drankspel met je medestudenten. Naast verzending, is het ook mogelijk om een bestelling op te halen bij ons in Delft. Wil je meer informatie voor je gaat bestellen? Kijk even op onze FAQ. Kom je er nog niet uit? Bel dan even naar +31 651920707 of +31 631530117, of stuur een e-mail naar info@spieskanon.com.