Wil jij in het bezit zijn van een gepersonaliseerd bierspel? Daar kunnen wij voor zorgen! In onze webshop is het mogelijk om je eigen biergadget te bestellen, volledig gepersonaliseerd met eigen tekst. Voor grote studentenvereniging of sportclubs is er ook een mogelijkheid om een gepersonaliseerd bierspel te creëren met eigen logo. Een mooie toevoeging voor bij de derde helft!

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Customize je eigen bier gadget voor een gepersonaliseerd bierspel

Voor een uniek, gepersonaliseerd bierspel voor studenten kan je elke biergadget op onze website zelf customizen met een eigen tekst. Bij grote bestellingen is het ook mogelijk een kanon met een eigen logo te laten maken, voor een geheel eigen bierspel. Is dit geen top idee? Zo kun je gelijk goede reclame voor je studentenverenging of sportclub! Ons meest populaire artikel, het spieskanon, laat je meerdere pilsjes tegelijk atten! Door het spieskanon te customizen met een eigen tekst, wordt het een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of een hele groep. Je geeft dan een eigen biergadget, volledig gepersonaliseerd voor de persoon aan wie het cadeau geschonken wordt. Leuker wordt het niet.

Duurzaam proces van onze 3D-printers

De bierkanonnen worden met onze 3D-printers op een zorgvuldige manier gemaakt om de beste kwaliteit van de producten te waarborgen. Bij het maken van de attributen wordt alleen gebruikgemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, voor een zo duurzaam mogelijk proces. Bovendien scheelt het een hoop rietjes, wat ook weer goed is voor het milieu en de portemonnee! De 3D-printers verhogen bovendien de kwaliteit van het personaliseren. Wij zorgen ervoor dat een bierspel met eigen logo of een biergadget voor het atten zo nauwkeurig mogelijk geproduceerd wordt.

Bestel een eigen bier gadget die volledig is gepersonaliseerd

Mocht je al interesse hebben om een van onze spieskanonnen te bestellen, dan kan je gelijk kijken in onze webshop met de volledige collectie. Alle spieskanonnen zijn te bedrukken met een eigen tekst. Wil je een bierspel met eigen logo bestellen voor bijvoorbeeld jouw sportclub of studentenvereniging? Dan kan je een grote bestelling plaatsen. Neem daarvoor even contact met ons op door te bellen naar +31 651920707 of +31 631530117, of te mailen naar info@spieskanon.com.