Ben je al een tijdje op zoek naar een hulpstuk om bier mee te atten? Wij hebben de oplossing gevonden! Je kan eindelijk stoppen met biertjes bij elkaar gieten of een kleine pauze moeten nemen omdat één pilsje niet genoeg is. Wij maken onze attributen, waaronder onze populaire spieskanonnen, met onze 3D-printers voor een topkwaliteit. Met dit hulpstuk drink je je bier in een recordtijd leeg. Zelfs meerdere pilsjes op hetzelfde moment! De spieskanonnen verbinden twee flesjes, wat het atten van bier een stuk gemakkelijker maakt.

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Een nog groter hulpstuk voor het bier atten

Wil je het nog ongezelliger maken? Dat mag natuurlijk ook! Wij hebben ook een triple spieskanon of zelfs een quadruple spieskanon. Deze bierkanonnen verbinden respectievelijk drie en zelfs vier flesjes met elkaar voor een echte uitdaging! Naast deze nieuwe vorm van de biertrechter beschikken wij ook over de flip! Drink met dit hulpstuk op een duurzame manier je bier. Het is namelijk de ideale vervanger van het rietje en een stuk makkelijker in gebruik. Ben je echt een strijder en is dit nog niet genoeg? Ook beschikken wij over een fietspomp kanon. Drink nog grimmiger, want dit hulpstuk geeft een hele andere dimensie aan het atten van bier. Door je fietspomp aan te sluiten, kan je het biertje letterlijk in je keel pompen.

Bestel een van onze hulpstukken in de webshop

Weet je al welk hulpstuk het beste past bij jouw niveau van bier atten? Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment aan biergadgets. Ben je overtuigd? Bestel dan direct jouw hulpstuk en drink bier op een ander level dan je gewend bent! Wil je meer informatie hebben die niet op onze website te vinden is? Bel dan naar  +31 651920707 of +31 631530117. Je mag ook even mailen, naar info@spieskanon.com.