Ben je het zat om met alle studenten steeds hetzelfde bierspel te spelen en ben je toe aan iets nieuws? Wij ook! Daarom zijn we in Delft met onze 3D-printer aan de slag gegaan om iets nieuws te creëren. Het resultaat? Een spieskanon om meerdere pilsjes tegelijk te atten! Inmiddels zijn we een stukje groter en maken onze 3D-printers meerdere soorten attributen om studenten van een te gek gadget voor een bierspel te voorzien! Daarnaast leveren we ook aan verenigingen en bierbrouwerijen. Dus heb je een grote bestelling nodig voor jouw vereniging of sportclub? Ook dat is bij ons mogelijk!

  •  Custom spieskanon laten maken
  •  Duurzaam geproduceerd
  •  Eigen logo bedrukken

Ben je benieuwd naar onze producten?

Het ideale studenten attribuut voor een briljant bierspel

Voor het ideale drankspel voor studenten hebben wij een gadget ontwikkeld die je meerdere pilsjes tegelijk laat atten. Want waarom zou eentje genoeg zijn? Deze spieskanonnen worden ook met siliconen buisjes geleverd, want dat scheelt weer rietjes en daar worden we blij van. Daarnaast proberen wij natuurlijk de goedkoopste en de duurzaamste te zijn. Zo kan je tijdens het bierspel ongegeneerd blijven drinken met de rest van de studenten, zonder dat je je zorgen maakt om de kosten.

Bestel gelijk een van onze attributen

Al zin gekregen om met een nieuwe gadget aan te komen bij het volgende bierspel met studenten? Bestel dan gelijk een van onze gepersonaliseerde attributen. Ga de strijd aan met de andere studenten wie de snelste tijd neer kan zetten met een gadget van onze webshop. Bij het insturen van een video kan jouw tijd op onze homepagina komen, zowel voor de dubbel, het triplekanon of zelfs het quadkanon. Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact op door te bellen naar +31 651920707 of +31 631530117. Je kunt natuurlijk ook even mailen naar info@spieskanon.com.