FAQ

Hieronder staan een aantal vragen die vaker gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op via de “Contact” pagina, en dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen doen!

Wat is een Spieskanon?
Een verschrikkelijk doch prachtig adttribuut waarmee je twee, drie of zelfs 4 biertjes tegelijk kan adten. Dit kan razend snel en makkelijk doordat de bierflesjes in de buis vastgeklikt worden en je lucht aan kan zuigen via de meegeleverde siliconen buisjes.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?
Op het moment dat jij je bestelling plaatst gaan wij ermee aan de slag, door de aard van ons productieproces hebben we geen voorraad. De levertijd is afhankelijk van of je met of zonder Custom Tekst besteld. Reken op een levertijd bij een bestelling zonder Custom Tekst 1-2 werkdagen en met Custom Tekst 3 werkdagen.

Waar moet ik mijn bestelling afhalen?
Als je voor afhalen hebt gekozen, kan dit op Rotterdamseweg 370A13 te Delft bij MTB3D. Je zal een berichtje krijgen wanneer je bestelling gereed is voor ophalen.

Wat voor garantie bieden jullie?
Mocht je problemen hebben met je kanon horen we dit graag, dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing. Verdere informatie over onze garantie is te vinden in ons “Algemene voorwaarden” bestand ( zie onderaan deze pagina ).

Is dit wel verstandig om te kopen als je dronken bent?
Uiteraard 😉

Hoe kan ik mijn spieskanon het beste schoon houden?
Na gebruik meteen afspoelen met warm water en antibacteriële zeep. Doe het spieskanon NIET in de vaatwasser! Dit kan tot vervorming van het materiaal leiden. De siliconen buisjes kunnen wel in de vaatwasser.

Klikt het kanon op alle biermerken vast?
Het Spieskanon klikt op alle bierflesjes met de standaard bierdop kop.

Hoe werkt verzending?
Nadat wij je bestelling hebben verwerkt haalt PostNL jouw pakket bij ons op. Hierna krijg je een mail met je Track&Trace gegevens.

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Als je bij ons een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

mnm-all-rgJ1xwQsoJc-unsplash